torsdag 18. januar 2007

Kurset gikk bra....

men det var voldsomt mye som skulle skje videre, i fase 2! To todagers samlinger før sommeren, og fire etter. Heldigvis var det enighet om at den foreslåtte samlingen i september skulle utsettes. De fleste ville sikkert være lei fagforening og politikk så kort tid etter valget. Slitne også!
Ellers uttalte ordføreren til avisen (nettutgaven) at hun anbefalte partiet vårt (alle de andre også) om å gå inn for å få utredet flere traséer (les Åslinja i en eller annen form) for riksveg 35! Herlig!! Da kan også jeg begynne å jobbe for en faglig sett mye bedre trasé enn den vi har et vedtak på.
Hun var riktignok forsiktig i forhold til hvilken trasé hun foretrakk, men sånn jeg ser det er det ingen annen grunn til å utrede en "øvre linje" enn å velge den. Noe annet vil være politisk sjølmord, samt kunne medføre at det kommer noe så uhyrlig som en bygdeliste til høstens kommunevalg! Kanskje omtrent 50 års "ørkenvandring" snart er slutt, og en ny veg gjennom Jevnaker blir et faktum. Etter det jeg har hørt ble det faktisk på slutten av 1950-tallet ekspropriert veggrunn i Toso til ny gjennomfartsveg!
Ellers har forkjølelsen sluppet litt , og jeg ser atter lyst på livet.
Sjøl på en stillesittende kursdag viser telleren 4171 skritt!

Ingen kommentarer: