søndag 4. februar 2007

Joda, jeg er nok her!

Som tidligere antydet beholdes en forkjølese man steller pent med i lang tid. Er faktisk ikke sikker på at kompisen har rett lenger. Han som hevda at "Dersom du tar noe mot forkjølelsen går den over etter 14 dager, tar du ikke noe varer den i to uker!" Ellers har det vært gjeterhundlagene som har krevd mye tid den siste tida. Forberedelse til årsmøtet i fylkeslaget som var sist lørdag, og til lokalagets kurs som holdes neste helg. Rakk også en tur på årsmøtet i Fagforbundet, Jevnaker. Innimellom har jeg vært på kaffedrikking i forbindelse med 50-årsdagen til broder'n. Er rett nok skuffa over at det ikke ble noen fest, især med tanke på at han hele høsten reklamerte med at han allerede hadde booket musikk! Positivt var det iallfall at han hadde en viktig nyhet fra forskningsmiljøet å fortelle oss som ikke hører på P4. Etter intens forskning har man nå kommet fram til at de som slurver med å bruke blinklys under bilkjøring, er de samme som slurver med håndvask etter å ha vært på do!! Hva skulle vi gjort uten forskerne?
Skrittelleren klarte jeg å få lagt på et lurt sted, så den har i store deler av denne perioden ikke vært i bruk. Men fra i morra skal den benyttes!!

2 kommentarer:

Supernøtt sa...

Hva om du fester skrittelleren på Trine? Det ville vel gi et ganske positivt resultat? :-)

Johan sa...

For hvem? Trine har jo det til felles med andre hunkjønnsvesener at hun til tider "tripper lett-på-tå". Det må skikkkelig tramping til for å få aktivisert telleren!